Echte vrienden

VRIENDSCHAP | “Echte vrienden, die heb je niet voor even,” zongen de jongeren op het Gave-festival uit volle borst mee. Zaterdag 25 januari 2020 werd het evenement voor de derde keer georganiseerd. Vriendschap tussen culturen stond centraal. 

Honderden jongeren kwamen naar Ede gekomen voor dit multiculturele feest. Na de gezamenlijke start kozen de bezoekers uit ruim 20 workshops. Van rappen tot henna en van boksen tot creatieve stille tijd. Na de workshops kwam een serieuzer gedeelte. Wat betekent vriendschap voor jou en wat zegt God over vriendschap? Daarna zongen de jongeren samen over vriendschap en gerechtigheid.

Een heerlijke maaltijd was ook onderdeel van het programma. Een grote groep vrijwilligers begon ‘s morgens al vroeg met koken voor de 450 mensen. Ook voor de BHV, techniek, bediening en schoonmaak werden vrijwilligers ingezet. Ruim 80 mensen droegen vrijwillig bij aan het festival.

Een feest markeerde het einde van de dag. Er werd gelachen en gedanst op de muziek. Iedereen heeft genoten!
Op het festival lanceerden we de Gave-kampen. Vanaf deze dag is het mogelijk om je in te schrijven voor één van de kampen die we in de zomer organiseren. Één van de deelnemers zei: “Ik heb na het Gave-festival écht zin in Gave-kamp.” En dat geldt voor de meeste jongeren. Het festival is kamp in één dag. Iets waar veel jongeren maanden naar uitzien, en waar ze achteraf nog wekenlang van nagenieten.

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com