Terugblik

Hieronder vind je een terugblik op activiteiten die eerder zijn georganiseerd.

Arabische conferentie raakt zowel christenen als moslims

Geplaatst op 08-07-2024

“Het was prachtig om zo samen God te zoeken en te merken dat Hij er is; Hij was zo sterk aanwezig. Mijn dochter heeft zo’n mooie tijd gehad, maar ook de andere vrouwen van ons azc. Ze hebben zoveel gehuild.”

Lees meer »

Volop genieten tijdens Moeder-en-Kindweekend

5 juni 2024

MOEDER-EN-KINDWEEKEND | Het was weer volop genieten voor de 27 moeders en 40 kinderen met een vluchtachtergrond. “Dit is de eerste keer in vier jaar tijd, dat ik ergens ben, waar ik even zonder kinderen kan zijn.”

Lees meer »

Moeder-en-Kindweekend november 2023

Geplaatst op 21 november 2023

SPECIAAL & GELIEFD | “Ik heb me lang niet zo speciaal en geliefd gevoeld” zei een deelneemster. Moeders, kinderen en vrijwilligers genoten van een mooi weekend, verbonden door Gods liefde voor hen.

Lees meer »

Vriendinnendagen 2023

Geplaatst op 08-11-2023

GAVE-VRIENDINNENDAG | We kijken terug op twee geweldig mooie vriendinnendagen in Drachten en Amsterdam. Wat een dag van verbinding!

Lees meer »

Kinderkampen 2023

07-09-2023

VRIEND VAN JEZUS | Deze zomer zijn opnieuw 70 vluchtelingenkinderen op kamp geweest. Bij één van de kampen leerden de kinderen over de vrienden van Jezus. En ze ontdekten dat Jezus ook hún vriend wil zijn!

Lees meer »

Gave-kampen 2023

Geplaatst op 25-08-2023

WELKOM THUSI | Bij binnenkomst in de kamp accommodatie komen gekleurde vlaggen, vrolijke muziek en heerlijke etensgeuren je tegemoet. Het thema van de Gave-kampen 2023 was duidelijk op z’n plek: Welkom thuis – welkom bij God. We kijken terug op indrukwekkende weken met veel diversiteit, en juist ook eenheid onder de jongeren en leiding.

Lees meer »

Trainings- en Bemoedigingsdag 2023

Geplaatst op 04-07-2023

WELKOM IN EDE | Uit alle hoeken van Nederland kwamen leiding en Nederlandse deelnemers toegestroomd om zich voor te bereiden op de Gave-kampen 2023. We kijken dankbaar terug op de Trainings- en Bemoedigingsdag.

Lees meer »

Moeder-en-Kindweekend februari 2023

23-2-2023

VADERS HOTEL | Terwijl hun kinderen aan de bosrand onder begeleiding van Gave-werkers buiten speelden, genoten 24 alleenstaande vluchtelingenmoeders binnenshuis van onverdeelde aandacht. Een van de deelnemers vatte het Moeder-en-Kind-weekend van afgelopen februari in treffende bewoordingen samen: ‘Dit is het hotel van mijn Vader’.

Lees meer »

Kinderkampen 2022

30-08-2022

THUISKOMEN | 'Kamp dit jaar was weer geweldig! De gezellige sfeer, de lieve leiding en de mooie dingen die we leren over het geloof. Toen ik naar Nederland kwam, had ik niemand om mee te spelen of te praten. Toen ik naar kamp ging, voelde ik me thuis.'

Lees meer »

Gave-kampen 2022

Geplaatst op 29-08-2022

KAMP WAS GEWELDIG | Het zit er weer op: drie Gave zomerweken vol vrolijkheid, verdieping en vriendschappen.

Lees meer »

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com