Agenda

Ook in 2021 organiseren we weer interculturele activiteiten voor vluchtelingen. Op deze pagina vind je een overzicht van geplande activiteiten dit jaar. Op de hoofdpagina van Gave vind je algemene agenda-items, zoals online seminars.

Gave-huwelijksconferentie

11 en 12 september 2021

In mei organiseert Gave weer een huwelijksconferentie voor Arabischtaligen. Echtparen kunnen zich aanmelden voor één dag. Samen werken we aan een sterker huwelijk, vanuit christelijk perspectief.

Lees meer »

Kinder- en tienerkampen

Juli-augustus 2021

Ook in 2021 kunnen vluchtelingenkinderen weer via Gave op kamp. Juist ook in deze tijd is een vakantie voor hen belangrijk. Gave organiseert deze kampen niet zelf, maar werkt samen met christelijke kamporganisaties.

Lees meer »

Gave-kampen

Augustus 2021

Ook in 2021 kun je weer op Gave-kamp! De kampen zijn speciaal voor Nederlandse- en vluchtelingenjongeren van 13 t/m 23 jaar. Een multiculturele week waarin je elkaar en God beter leert kennen.

Lees meer »

Moeder-en-Kindweekend

3 t/m 5 december 2021

Van vrijdag 3 december tot en met zondag 5 december organiseert Gave het Moeder-en-Kindweekend voor alleenstaande vluchtelingenmoeders en hun jonge kinderen. Een ontspannen weekend om tot rust te komen en God beter te leren kennen.

Lees meer »
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com