Agenda

Wij organiseren activiteiten voor vluchtelingen of activiteiten waar Nederlanders en vluchtelingen elkaar ontmoeten. Op deze pagina vind je een overzicht van geplande activiteiten. Op de hoofdpagina van Gave vind je algemene agenda-items, zoals webinars of informatieavonden.

Gave-jongerenkampen 2024

Augustus 2024

Een week lang leuke dingen doen, samen sporten en leren over het christelijk geloof. Nederlandse- en vluchtelingenjongeren hebben op Gave-kamp een geweldige tijd met elkaar.

Lees meer »

Kinderkampen

Juli-augustus 2024

Ook in 2024 kunnen vluchtelingenkinderen vanaf 8 jaar weer via Gave op zomerkamp. Ze doen hier leuke dingen, maken nieuwe vrienden en ontdekken meer over God. Gave organiseert deze kampen niet zelf, maar werkt samen met christelijke kamporganisaties.

Lees meer »

Moeder-en-Kindweekend 2024

31 mei t/m 2 juni 2024

Van vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni 2024 organiseert Gave het Moeder-en-Kindweekend voor alleenstaande vluchtelingenvrouwen en hun jonge kinderen. Een ontspannen weekend om tot rust te komen en God beter te leren kennen.

Lees meer »

Arabische conferentie met ‘The Peace Makers’

31 mei t/m 2 juni 2024

Voor Arabischtalige vluchtelingen vindt er van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni een conferentie plaats. Van harte uitgenodigd!

Lees meer »

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com