Agenda

Hieronder vindt u een overzicht van de komende activiteiten voor vluchtelingen. Klik hier om algemene agendaberichten van Gave te bekijken.

Arabisch Gezinsweekend

31 mei - 2 juni

Om Syrische vluchtelingen (en andere Arabisch-sprekenden) in hun gezinsleven te ondersteunen organiseert Gave van 31 mei - 2 juni voor hen een gezinsweekend.

Lees meer »

Arabische Conferentie

7-10 juni 2019

Van 7 tot en met 10 juni organiseren Arabische christenen in Nederland een grote conferentie. Gave ondersteunt de conferentie o.a. met teams voor het kinder- en jongerenwerk. Help jij mee om Arabische kinderen en jongeren een onvergetelijk weekend te bieden?

Lees meer »

Kinderkampen

juli - augustus 2019

Veel vluchtelingenkinderen gaan in de zomer niet op vakantie. Ze vervelen zich dan vaak. Via Gave kunnen vluchtelingenkinderen mee met een christelijk kinderkamp. Zij trekken op met Nederlandse kinderen en leren elkaar en God (beter) kennen.

Lees meer »

Gave-kampen 2019

juli - augustus 2019

Wil je in zomer 2019 als jongere een week lang leuke dingen doen, samen sporten en leren over het christelijk geloof? Vluchtelingenjongeren en Nederlandse jongeren hebben bij de Gave-kampen de week van hun leven.

Lees meer »

Landelijke Vriendinnendag

12 oktober 2019

Op zaterdag 12 oktober organiseren we de landelijke Gave Vriendinnendag voor Nederlandse vrouwen en hun vluchtelingvriendinnen.

Lees meer »

Moeder-en-Kindweekend

13 - 15 december 2019

Van vrijdag 13 december tot en met zondag 15 december organiseert Gave het Moeder-en-Kindweekend voor alleenstaande vluchtelingenmoeders en hun jonge kinderen. Een ontspannen weekend om tot rust te komen en God beter te leren kennen.

Lees meer »
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world