Agenda

Hieronder vindt u een overzicht van de komende activiteiten voor vluchtelingen. Klik hier om algemene agendaberichten van Gave te bekijken.

Gave-huwelijksconferentie geannuleerd

29 mei t/m 1 juni

Helaas, de Gave-huwelijksconferentie is geannuleerd, i.v.m. het coronavirus. Houd onze website in de gaten voor een nieuwe datum in 2021.

Lees meer »

Vriendinnendag Amsterdam geannuleerd

18 april 2020

Helaas, de vriendinnendag op 18 april in Amsterdam is geannuleerd. We willen de gezondheid van het team en de deelnemers beschermen, i.v.m. het coronavirus. Houd onze website in de gaten voor een nieuwe datum.

Lees meer »

Gave-huwelijksconferentie

29 mei t/m 1 juni

Gave organiseert van 29 mei t/m 1 juni de Gave-huwelijksconferentie voor Arabischtaligen. Een weekend waarin echtparen leren hoe zij kunnen bouwen aan een sterker fundament in hun huwelijk.

Lees meer »

Kinder- en tienerkampen

Juli-augustus 2020

Gave zorgt dat vluchtelingenkinderen en tieners van 7 t/m 18 jaar goedkoop mee kunnen met een christelijk zomerkamp. Gave organiseert deze kampen niet zelf maar werkt samen met verschillende kampaanbieders.

Lees meer »

Gave-kampen

Juli - augustus 2020

Deze zomer organiseert Gave weer Gave-kampen voor jongeren van 17 t/m 26 jaar, met een Nederlandse en vluchtelingenachtergrond. Een multiculturele week waarin jongeren elkaar en God beter leren kennen. Meld je aan en beleef de week van je leven.

Lees meer »
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com