Overzicht activiteiten

Gave organiseert het hele jaar door activiteiten voor vluchtelingen en Nederlandse christenen. Activiteiten die harten veranderen, doordat ze impact hebben in de levens van deelnemers. Ontspanning, ontmoeting en verbinding met elkaar en met God staan centraal. De activiteiten geven plezier én brengen deelnemers dichter bij elkaar en bij God. Bekijk hier een overzicht van al onze activiteiten.

Activiteiten voor kinderen

Vakantieweek voor kinderen van vluchtelingen, kids kampen, vakantie

Kinderkampen

Veel vluchtelingen gaan in de zomer niet op vakantie. Gave zorgt dat vluchtelingenkinderen en tieners van 7 t/m 18 jaar goedkoop mee kunnen met een zomerkamp. Gave organiseert deze kampen niet zelf, maar werkt samen met christelijke kamporganisaties.

Moeder en kind weekend

Moeder-en-Kindweekend

Jaarlijks organiseert Gave het Moeder-en-Kindweekend voor alleenstaande vluchtelingenmoeders en hun jonge kinderen. Een ontspannen weekend om tot rust te komen en God beter te leren kennen.

Activiteiten voor jongeren

Gave-jongerenkampen 2023

Gave-jongerenkampen

Een week lang leuke dingen doen, samen sporten en leren over het christelijk geloof. Nederlandse- en vluchtelingenjongeren hebben op Gave-kamp een geweldige tijd met elkaar.

Gave Festival

Connect Us

Connect Us brengt vluchtelingen- en Nederlandse jongeren samen. Op verschillende plaatsen in Nederland organiseren jongeren zelf, met ondersteuning van Gave, gezellige sport-, spel- en muziekactiviteiten.

Activiteiten voor vrouwen

Gave vriendinnendag

Gave-vriendinnendag

De Gave-vriendinnendag is bedoeld voor Nederlandse vrouwen en vrouwen met een vluchtelingenachtergrond. Samen genieten, het contact verdiepen, aandacht voor elkaar en meer ontdekken over God.

Moeder en kind weekend

Moeder-en-Kindweekend

Jaarlijks organiseert Gave het Moeder-en-Kindweekend voor alleenstaande vluchtelingenmoeders en hun jonge kinderen. Een ontspannen weekend om tot rust te komen en God beter te leren kennen.

Overige activiteiten

House of Joy

House of Joy

House of Joy is een concept van stichting Gave om het werk onder vluchtelingen in de buurt van een asielzoekerscentrum (azc) vorm te geven. In een House of Joy kunnen kerken gezamenlijk activiteiten aanbieden aan de azc-bewoners.

Arabische conferentie ‘The Peacemakers’

Voor Arabischtalige vluchtelingen vindt er van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni een conferentie plaats. Van harte uitgenodigd!

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com