Home Jongeren Connect Us

Connect Us

Home / Jongeren / Connect Us

Samen voetballen, spelletjes doen of gewoon gezellig kletsen; op een Connect Us avond gebeurt het allemaal. Connect Us brengt in verschillende plaatsen Nederlandse en vluchtelingenjongeren samen. De jongeren organiseren met ondersteuning van Gave gezellige activiteiten. Kom jij ook?

Gave organiseert door middel van Connect Us activiteiten voor en met Nederlandse en vluchtelingenjongeren van 15-25 jaar. Gezellige sport-, spel- en muziekactiviteiten wisselen elkaar af. Een paar keer per jaar is er ook Connect Us Extra. Dit is een activiteit voor alle Connect Us plekken samen. Door de activiteiten ontstaan er waardevolle vriendschappen tussen de jongeren. Ook wordt jaarlijks het Gave-festival georganiseerd.

Hier is Connect Us

Op al meer dan negen plekken in Nederland genieten jongeren van Connect Us activiteiten. Kijk op www.connectusinlove.nl om te zien of Connect Us al bij jou in de buurt bestaat. We vinden het leuk als je een keer langs komt!

“Iemand die totaal anders is, met een andere cultuur, is ook wel heel gaaf vind ik. Juist omdat je daar dan ook allerlei dingen over leert en dat vind ik wel heel interessant.”

Connect Us starten

Ben je enthousiast, maar is Connect Us nog niet bij jou in de buurt? Ken je vluchtelingenjongeren in jouw omgeving? Gave helpt je om een nieuwe Connect Us plek te starten. Hiervoor heb je een groepje jongeren nodig die wil helpen organiseren. Wij helpen je graag op weg.

Steunen

Je kunt Connect Us natuurlijk ook financieel steunen. Wil je specifiek iets mogelijk maken of op een andere manier ondersteunen? Neem dan contact met ons op.

Contact

"Bij Connect Us voel ik me thuis"

- Arkan en Jacob-Jan

Lees het verhaal van Arkan en Jacob-Jan »
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com