Connect Us

Home / Jongeren / Connect Us

Connect Us brengt jongeren uit verschillende culturen in heel Nederland samen. Samen voetballen, spelletjes doen of gewoon gezellig kletsen. Kom jij ook?

Voor wie

De Connect Us activiteiten zijn speciaal voor Nederlandse en vluchtelingenjongeren van 15 t/m 25 jaar. Door de activiteiten ontstaan er waardevolle vriendschappen tussen jongeren. Het is sociaal én we hebben goede gesprekken over het leven!

Wat doen we?

Connect Us organiseert afwisselende en interculturele activiteiten, geschikt voor jongeren. Sport en spel, alles is mogelijk, zolang het maar gezellig én multicultureel is! Zo investeren we in vriendschappen en ontmoetingen, delen we over dingen die ons bezighouden (uit de leefwereld van tieners, geloof, leven in Nederland e.d.).

Hier is Connect Us

De Connect Us activiteiten worden lokaal georganiseerd. Momenteel is Connect Us actief op diverse plekken in Nederland. Kijk op www.connectusinlove.nl om te zien of wij ook bij jou in de buurt zijn. We vinden het leuk als je een keer langs komt! Bekijk onze Facebookpagina en volg ons op Instagram voor informatie over plaats, datum en tijden van geplande activiteiten.

“Gaaf om iemand te ontmoeten uit een totaal andere cultuur. Ik kan zoveel van hem leren, echt interessant!”

Connect Us starten in jouw woonplaats

Ben je enthousiast, maar is er nog geen Connect Us avond bij jou in de buurt? Gave helpt je graag om een Connect Us plek te starten in jouw woonplaats. Hiervoor heb je een groepje jongeren nodig dat wil helpen organiseren. Wij helpen je graag op weg.

Doneer

Connect Us kan alleen bestaan dankzij de steun van donateurs. Help mee door Connect Us financieel te steunen.

Meer informatie

Behoefte aan meer informatie? Neem contact op met onze jongerenwerkers en volg ons op Instagram.
T: 0341-460328
E: connectus@gave.nl

"Doordat je bij Connect Us sport en ook veel fun hebt, kun je even alles vergeten."

- Marije

Lees het verhaal van Marije »

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com