Landelijke vriendinnendag

Ieder jaar organiseren we de landelijke Gave-vriendinnendag. Een dag voor Nederlandse vrouwen en vrouwen met een vluchtelingenachtergrond.  Samen genieten, aandacht voor elkaar en meer ontdekken over God.

Een interculturele relatie is boeiend en verrassend, maar kan ook wel eens lastig zijn. De Gave-vriendinnendag helpt vrouwen uit verschillende culturen hun contact of vriendschap te versterken en God beter te leren kennen.

Datum:Najaar 2020 < datum volgt >
Locatie:< volgt >
Tijd:9:30-16:15 uur

Programma

09:30 – 10:00Fotograaf en inschrijven workshops
10:00 – 11:30Gezamenlijk ochtendprogramma
11.30 – 12.30Workshopronde 1
12.30 – 13.30Multiculturele lunch
13:30 – 14:00Gezamenlijk middagprogramma
14:00 – 15:00Workshopronde 2
15:15 – 16:15Dansen, henna en afsluiting

Het dagprogramma bestaat uit samen zingen, spreeksters, creatieve workshops en lekker eten. De dag is opgebouwd rondom een thema uit de Bijbel. Er is vertaling mogelijk naar het Arabisch, Tigrinya, Farsi en Engels.

Daarnaast zijn er diverse creatieve workshops, zoals visagie, muziek, taart bakken en drama. We sluiten de dag af met een gezamenlijke dans. Klik hier voor een beschrijving van de workshops in 2019.
Voor de lunch vragen we ieder vrouwenkoppel om eten mee te nemen, voor ongeveer vijf personen. Zo krijgen we één multiculturele maaltijd. Een leuk idee is om samen met je vriendin te koken, extra gezellig!

‘Ik heb mijn vriendin nog nooit zó hard en diep zien lachen als vandaag. Ik ben hier echt zo blij mee!’

Aanmelden en kosten

Aanmelden doe je als tweetal, dit kan via de aanmeldpagina rechts. Als duo betaal je 10 euro, dit kan direct na aanmelding via iDEAL. Inschrijving voor de workshops gebeurt op de dag zelf.

Ook regionaal

Naast deze landelijke vriendinnendag, bieden we ook een regionale variant aan. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met plaatselijke vrijwilligers. Wil je dat we een vriendinnendag organiseren in jouw regio? Neem contact op of lees hier meer.

Contact

Willemijn Vlot
0341-460328
vriendinnendag@gave.nl

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com