Landelijke vriendinnendag

Ieder jaar organiseren we de landelijke Gave-vriendinnendag. Een gezellige dag voor Nederlandse vrouwen en hun vluchtelingenvriendin. Samen genieten, aandacht voor elkaar en meer leren over God.

Een multiculturele vriendschap is leuk en leerzaam, maar kan ook wel eens lastig zijn. De Gave-vriendinnendag helpt vrouwen om hun vriendschap te versterken.

Datum:Zaterdag 16 november 2019
Locatie:Pro33college, Wiekslag 50 in Amersfoort
Tijd:9:30-16:15 uur

Dagprogramma

09:30 – 10:00Fotograaf en inschrijven workshops
10:00 – 11:30Gezamenlijk ochtendprogramma
11.30 – 12.30Workshopronde 1
12.30 – 13.30Multiculturele lunch
13:30 – 14:00Gezamenlijk middagprogramma
14:00 – 15:00Workshopronde 2
15:15 – 16:15Dansen, henna en afsluiting

Het programma bestaat uit samen zingen, spreeksters, creatieve workshops en lekker eten. Dit jaar is het thema ‘Ik laat je niet alleen’. Aan de hand van de Bijbelse geschiedenis van Ruth en Naomi staan we stil bij trouw in relaties tussen mensen en Gods onvoorwaardelijke trouw aan ons. Harriët Cornelius, werkzaam bij Stichting Evangelie en Moslims, zal hierover spreken. Er is vertaling mogelijk naar het Arabisch, Tigrinya, Farsi en Engels.

Daarnaast zijn er diverse creatieve workshops, zoals visagie, muziek, taart bakken en drama. We sluiten de dag af met een gezamenlijke dans. Klik hier voor een beschrijving van alle workshops.
Voor de lunch vragen we ieder vriendinnenkoppel om eten mee te nemen, voor ongeveer vijf personen. Zo krijgen we één multiculturele maaltijd. Een leuk idee is om samen met je vriendin te koken, extra gezellig!

‘Ik heb mijn vluchtelingenvriendin nog nooit zó hard en diep zien lachen als vandaag. Ik ben hier echt zo blij mee!’

Aanmelden en kosten

De Gave-vriendinnendag is bedoeld voor Nederlandse vrouwen en hun vluchtelingenvriendin. Aanmelden doe je hier. Per vriendinnenkoppel betaal je 10 euro, dit kan direct na aanmelding via iDEAL. Inschrijving voor de workshops gebeurt op de dag zelf.

Ook regionaal

Naast deze landelijke vriendinnendag, bieden we ook een regionale variant aan. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met plaatselijke vrijwilligers. Wil je dat we een vriendinnendag organiseren in jouw regio? Neem dan contact met ons op of lees hier meer.

Contact

Willemijn Vlot
Organisatie Gave-vriendinnendag
T: 0341-460328 (kantoor stichting Gave)
M: vriendinnendag@gave.nl

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com