Home vrouwen Vriendinnendag Vriendinnendag Noord-Nederland

Vriendinnendag Noord-Nederland

Op zaterdag 2 maart organiseert Gave een Vriendinnendag in Noord-Nederland voor jou en je vluchtelingenvriendin. Welkom in Noardburgum. Wil je ook een Vriendinnendag organiseren in jouw buurt? Neem dan contact op met Gave.

Kom je vaak bij je vluchtelingenvriendin? Of hebben jullie elkaar juist al lang niet gezien? Een multiculturele vriendschap is leuk, leerzaam en gezellig, maar kan ook wel eens lastig zijn. Gave geeft jou en jouw vluchtelingenvriendin een gezellige dag ter verdieping van jullie vriendschap. Samen genieten, aandacht voor elkaar en (meer) leren over God.  Met o.a. samen zingen, een spreekster, workshops en lekker eten.

Programma

Het programma bestaat uit gezelligheid en verdieping.

9:30 – 10:00 uurInloop met koffie of thee en wat lekkers
10:00 – 10:30 uurSamen zingen
10:30 – 11:00 uurInspirerende toespraak door een spreekster
11:00 – 11:30 uurNabespreking
11:30 – 12:30 uurWorkshopronde 1
12:30 – 13:15 uurLunch
13:15 – 14:15 uurWorkshopronde 2
14:15 – 15:00 uurGezamenlijke volksdans
15:00 – 15.30 uurAfsluiting met bemoedigend woord en een drankje

Spreekster

Gerry Velema komt spreken over het thema ‘Verbondenheid’. Ze is bewogen met vluchtelingen en heeft op diverse manieren contact met hen. Met stichting Bootvluchteling ging ze naar Athene om vluchtelingen te helpen en vorig jaar ving ze tijdelijk een uitgeprocedeerd gezin op in huis. Zij bemoedigt mensen via haar eigen website en is schrijfster.

Workshops

We hebben leuke multiculturele workshops, zoals schilderen, stempelen, handverzorging, bloemschikken en dans. Samen maak je een keuze en ga je aan de slag!

Lunch

We vragen ieder vriendinnenkoppel om een (koud) gerecht mee te nemen voor de lunch, voor ongeveer vijf personen. Zo krijgen we één multiculturele maaltijd (een leuk idee om samen met je vriendin te koken, extra gezellig!).

Locatie en vervoer

Pleinkerk
Zevenhuisterweg 39
9257 VH Noardburgum

Openbaar vervoer:  je kunt worden opgehaald van station Veenwouden. Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij je aanmelding.

Aanmelding en kosten

Per vriendinnenkoppel is de prijs 10 euro. Dit bedrag kun je bij aanmelding via iDEAL betalen. Meld je hier aan.

Landelijke Vriendinnendag

Woon je niet in de buurt van Noardburgum, dan is de landelijke Vriendinnendag van Gave wellicht wat voor jou. In september organiseren we deze in Utrecht. Hier vind je meer info.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world