Gave-vriendinnendag

Samen genieten, het contact verdiepen, aandacht voor elkaar en meer ontdekken over God.

De Gave-vriendinnendag is bedoeld voor Nederlandse vrouwen en vrouwen met een vluchtelingenachtergrond. Samen genieten, het contact verdiepen, aandacht voor elkaar en meer ontdekken over God.

Doel van deze dag

Met de Gave-vriendinnendag willen we vrouwen uit verschillende culturen helpen om hun relatie te verdiepen. We organiseren een gezellige dag waarin we het contact verdiepen, aandacht hebben voor elkaar en meer ontdekken over God. De dag is opgebouwd rondom een thema uit de Bijbel. Lees hier een terugblik op de Vriendinnendagen in 2023.

Voor koppels

Deelname aan deze dag gebeurt in koppels. Twee vrouwen uit verschillende culturen, die bevriend zijn of elkaar nog maar pas kennen. Je geeft je samen op en volgt dezelfde workshops. Meestal bestaan de duo’s uit iemand met vluchtachtergrond en een Nederlandse vriendin.

Inhoud van de dag

In de ochtend bieden we een gevarieerd programma met een spreker en zang. Aansluitend is er een multiculturele lunch die de deelnemers met elkaar zelf meebrengen. In de middag zijn er verschillende workshops in twee rondes. Gedurende de dag is er volop gelegenheid voor gezelligheid en samen (bij)praten.
Bekijk een voorbeeld van de workshops in eerdere jaren.

Ook bij jou?

De vriendinnendag organiseren we samen met vrijwilligers uit de regio. We willen hiermee het plaatselijke vrouwenwerk ondersteunen. Wil jij als individu, kerk of werkgroep, met ons een vriendinnendag realiseren in jouw woonplaats? Neem dan contact op.

Reacties van eerdere deelnemers:

“Ik heb mijn vriendin nog nooit zó hard en diep zien lachen als vandaag. Ik ben hier echt zo blij mee!”

“Wat een ontspannen en fijne dag hebben we gehad.” 

“Ik en mijn vriendin kijken met veel plezier terug op deze vriendinnendag, zeker voor herhaling vatbaar!”

Meer informatie

Behoefte aan meer informatie? Neem contact op met onze coördinator:
Willemijn Vlot
T: 0341-460328
E: vriendinnendag@gave.nl

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com