Gave-vriendinnendag

Samen genieten, het contact verdiepen, aandacht voor elkaar en meer ontdekken over God.

Voor dit jaar staat er nog geen vriendinnendag gepland. Heb je interesse om in of dichtbij jouw woonplaats een dag te organiseren?
We staan ervoor open om eventuele mogelijkheden te bespreken en lokaal vrouwenwerk een boost te geven.
Neem dus gerust contact met ons op.

Doel van deze dag

Met de Gave-vriendinnendag willen we vrouwen uit verschillende culturen helpen om hun relatie te verdiepen. We organiseren een gezellige dag waarin we het contact verdiepen, aandacht hebben voor elkaar en meer ontdekken over God. De dag is opgebouwd rondom een thema uit de Bijbel. Lees hier een terugblik op de Vriendinnendagen in 2023.

Voor koppels

Deelname aan deze dag gebeurt in koppels. Twee vrouwen uit verschillende culturen, die bevriend zijn of elkaar nog maar pas kennen. Je geeft je samen op en volgt dezelfde workshops. Meestal bestaan de duo’s uit iemand met vluchtachtergrond en een Nederlandse vriendin.

Het programma

In de ochtend bieden we een gevarieerd programma met een spreker en zang. Aansluitend is er een multiculturele lunch die jullie met elkaar zelf meebrengen. We kijken nu al uit naar al jullie maaksels! In de middag hebben we diverse creatieve workshops in twee rondes, waarvoor je bij de registratie in de ochtend je tickets kiest. Gedurende de dag is er volop gelegenheid voor gezelligheid en samen (bij)praten.
Bekijk een voorbeeld van de workshops in 2019.

Programmaoverzicht

09:30 – 10:00Fotograaf en inschrijven workshops
10:00 – 11:30Gezamenlijk ochtendprogramma
11.30 – 12.30Workshopronde 1
12.30 – 13.30Multiculturele lunch
13:30 – 14:00Gezamenlijk middagprogramma
14:00 – 15:00Workshopronde 2
15:15 – 16:15Dans & afsluiting

Aanmelden en kosten

Koppels kunnen zich aanmelden via het formulier op deze pagina. Inschrijving voor de workshops gebeurt op de dag zelf. Deelname kost tien euro per tweetal, de betaling verloopt via iDEAL online na aanmelding.

Ook bij jou?

De vriendinnendag organiseren we samen met vrijwilligers uit de regio. We willen hiermee het plaatselijke vrouwenwerk ondersteunen. Wil jij als individu, kerk of werkgroep, met ons een vriendinnendag realiseren in jouw woonplaats? Neem dan contact met ons op.

Reacties van eerdere deelnemers:

“Ik heb mijn vriendin nog nooit zó hard en diep zien lachen als vandaag. Ik ben hier echt zo blij mee!”

“Wat een ontspannen en fijne dag hebben we gehad.” 

“Ik en mijn vriendin kijken met veel plezier terug op deze vriendinnendag, zeker voor herhaling vatbaar!”

 

Veelgestelde vragen

Mag ik ook met een groepje vriendinnen komen van het azc? Ik gun het hen allemaal zo!

De dag is zo opgezet dat je als tweetal samen optrekt en workshops volgt. In een groep zijn er altijd vrouwen die zich wat verloren voelen, dit voorkom je hiermee. Bovendien is het samenbindend om iets samen te doen; het geeft een impuls aan je contact. Wil je meer vrouwen uitnodigen? Kijk dan of je een groepje Nederlandse vriendinnen mee kunt krijgen zodat je met elkaar toch koppels kunt vormen op deze dag!

Mijn vriendin heeft kinderen, kan zij die meebrengen?

Er is geen mogelijkheid om kinderen mee te brengen. We willen de vrouwen laten genieten van een dag helemaal voor henzelf, zonder kinderen. ‘Heerlijk een dagje geen kinderen en geen man’, is een veelgehoorde opmerking!

Meer informatie

Behoefte aan meer informatie? Neem contact op met onze coördinator:
Willemijn Vlot
T: 0341-460328
E: vriendinnendag@gave.nl

Aanmelden Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com