Vriendinnendagen 2023

GAVE-VRIENDINNENDAGEN | We kijken terug op twee geweldig mooie vriendinnendagen in Drachten op 30 september en in Amsterdam op zaterdag 14 oktober. Wat een dag van verbinding!

In Drachten sprak Harriët Cornelius van Evangelie & Moslims. En Esther van Schie van Geloofsinburgering deelde in Amsterdam het verhaal van Jezus en de Samaritaanse vrouw bij de bron en hoe ook Hij over culturele en religieuze grenzen heen kijkt.

Beide dagen zongen we in meerdere talen met elkaar. Alles werd tijdens het programma via koptelefoons in vier talen vertaald. En wat aten we een heerlijke multiculturele lunch meegebracht door deelnemers uit eigen cultuur.

In de middag stonden verschillende workshops op het programma en die brachten ontspanning en gezelligheid en mooie resultaten. En hoe prachtig was de dansvoorstelling ‘Broken Life’ als afsluiting van de middag in Amsterdam, met daarna een drankje en hapje.

“Het was echt leuk, nog leuker dan ik had verwacht! Wij willen volgend jaar weer gaan!”

Na afloop deelde een Nederlandse deelneemster in Drachten hoe de dansworkshop haar heeft geholpen en bevestigd dat ze ertoe doet. Het heeft haar zelfbeeld versterkt. Alleen thuis durft ze wel, maar in een groep is een ander verhaal. En nu gebeurde het dus. Voor haar was dit een mijlpaal. Een andere vrouw zei: “Het was echt leuk, nog leuker dan ik had verwacht! Wij willen volgend jaar weer gaan!”

We zijn dankbaar deze twee dagen met elkaar verbonden te zijn geweest in de Bethelkerk in Drachten en in Regenbooggemeente in Amsterdam 🧡💜

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com