Home Overig Gave-huwelijksconferentie Arabische huwelijksconferentie

Arabische huwelijksconferentie

Home / Overig / Gave-huwelijksconferentie / Arabische huwelijksconferentie

De Gave-huwelijksconferentie organiseren we speciaal voor echtparen die Arabischtalig zijn. De inhoud is gericht op ondersteuning van het huwelijk. Voor kinderen is er een apart programma.

Waarom deze conferentie?

In Nederland wonen veel Arabischtalige vluchtelingen waarvan het huwelijk onder druk staat. Het leven in een andere cultuur brengt nieuwe uitdagingen mee en dat heeft ook invloed op het huwelijksleven. Om deze reden willen we echtparen helpen om te bouwen aan een stevig huwelijk op een bijbels fundament.

Inhoud van de conferentie

Als echtpaar leer je op de conferentie hoe je zorgt voor een sterk huwelijk. Dit doen we vanuit een christelijk perspectief. We onderzoeken wat God ons in de Bijbel leert over het huwelijk. We leren ook wat dit betekent voor je rol als man of vrouw.
De inhoud en het programma blijven ieder jaar in grote lijnen hetzelfde.

 Oud-deelnemer: ‘Het idee van een huwelijksconferentie was voor mij helemaal nieuw, ik heb er veel van geleerd.’

Programma

De conferentie heeft een afwisselend programma. Er zijn centrale momenten met sprekers en aanbidding en verwerking als echtpaar samen. Ook is er tijd voor ontspanning, gesprek en lekker eten. De conferentie wordt geleid door een Syrisch echtpaar en een Nederlands echtpaar dat lange tijd in een Arabisch land heeft gewerkt. Kinderen hebben deels een eigen programma.

Voor Arabische echtparen

We verwelkomen op het weekend ongeveer 15 echtparen en hun kinderen t/m 15 jaar. Om je voor het weekend aan te melden moet je als echtpaar Arabischtalig zijn en al enige tijd in Nederland verblijven. Welke religieuze achtergrond jullie hebben is niet van belang. Wel is het belangrijk te weten dat bijbelse principes de basis vormen van de conferentie.

Meer informatie

Behoefte aan meer informatie? Neem contact op met onze coördinator Willemijn of Walid.

Willemijn Vlot
T: 0341-460328
E: huwelijksconferentie@gave.nl

Walid Al Asa’ad (Arabisch)
T: 06-87506617
E: walid@icfoase.nl.

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com