Home Overig Arabische Conferentie Arabische conferentie van ‘The Peacemakers’

Arabische conferentie van ‘The Peacemakers’

Home / Overig / Arabische Conferentie / Arabische conferentie van ‘The Peacemakers’

Tijdens het Pinksterweekend vindt er voor het tweede jaar op rij een opbouwende Arabischtalige conferentie plaats. Gave ondersteunt dit initiatief van ‘The Peacemakers’ – een stichting van tien Arabische kerken in Nederland. 

Inhoud conferentie

Het doel van deze conferentie is om samen God te aanbidden en het evangelie te delen met ‘nieuwkomers’, maar ook mensen uit de wijk. De conferentie is daarom open voor christenen van alle achtergronden en ook voor moslims. Het programma is laagdrempelig en de organisatoren hebben het verlangen om iedereen een thuis te bieden. Naast zang, gebed en verkondiging is er veel ruimte voor onderlinge ontmoeting. De kinderen en tieners (t/m 15 jaar) hebben een eigen programma.

“Het was een prachtige tijd waarin het lichaam van Christus met zo veel liefde en vreugde bij elkaar kwam” (deelnemer 2022)

Deelnemers inschrijven of uitnodigen

De aanmeldingen voor dit jaar zijn vol.

Rol Gave 

Gave biedt ondersteuning aan het kinder- en tienerwerk op de conferentie. Met een team van vrijwilligers verzorgen we een inhoudelijk programma met een bijbels thema, sport en spel. Daarnaast staat Gave financieel garant voor de deelnemers vanuit azc’s (of wijk), die zelf maar weinig kunnen bijdragen aan de conferentie. 

Wil je asielzoekers dit mooie weekend cadeau geven? Dan kun je een gift overmaken ten bate van de conferentie.  

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com