Home Over Gave

Over Gave

Home / Over Gave

Gave verlangt ernaar dat de vluchteling die naar ons land komt, wordt gezien en geliefd. Met ondersteuning en advies helpen we lokale christenen en kerken om naar vluchtelingen om te zien. Daarnaast organiseren we activiteiten voor vluchtelingen die het lokale werk ondersteunen.

Gave maakt kerken en christenen bewust van de bijbelse roeping om vluchtelingen gastvrij te ontvangen. Gave helpt christenen om vluchtelingen te zien, lief te hebben en een plek te bieden in de christelijke gemeenschap.

Gave gelooft dat lokale christenen en kerken in de buurt van vluchtelingen de eerstverantwoordelijke zijn om hen gastvrij te ontvangen. Gave richt zich daarom (in de eerste plaats) op hen. Daarnaast is Gave een kenniscentrum voor alle vragen rond vluchtelingen en komt Gave op voor de rechten van christen-asielzoekers. Tenslotte organiseert en ondersteunt Gave activiteiten die relevant zijn voor vluchtelingen en het werk van lokale christenen en kerken ondersteunen.

Op deze website vindt u alle activiteiten die Gave voor vluchtelingen organiseert. Op de algemene website van Gave leest u meer informatie over Gave zelf, of meer informatie over wat u of uw kerk voor vluchtelingen kunt doen.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com