Home kinderen Kinderkampen Kampen in 2019

Kampen in 2019

Home / kinderen / Kinderkampen / Kampen in 2019

Via Gave kunnen vluchtelingenkinderen mee met een christelijk kamp. Begin 2020 vind je hier een overzicht van kampweken waar zij volgende zomer welkom zijn. We doen ons best om voor ieder kind een plekje te vinden. 

Aanmelden voor een kampweek kan niet rechtstreeks bij de kampaanbieder, maar gebeurt via deze website. Geef een voorkeur op voor twee kampweken en je verneemt van ons wat de mogelijkheden zijn. We gaan hiervoor in overleg met de kampaanbieder. Bij groen licht ontvang je instructies voor definitieve aanmelding bij de kampaanbieder.

Themakampen

Een aantal kampaanbieders heeft speciale kampen. Kijk goed of het type kamp past bij het kind of de tiener die u wilt aanmelden.

Jongens- en meisjeskampen
Alleen Oasekampen organiseert kampen voor jongens en meiden apart.

Sportkampen
Op alle kampen van Geloofshelden wordt extra aandacht besteed aan sport. Er wordt gesport onder leiding van gediplomeerde trainers en assistenten. De sportmixkampen zijn gevuld met verschillende soorten sport. Ieder kind is welkom, hoe goed het is in sporten is niet belangrijk.

Creakamp
Op het Creakamp van YOY wordt extra aandacht besteed aan creatieve werkvormen, geschikt voor meiden én jongens. Denk aan: figuurzagen, timmeren, papierknutsels, sieraden maken, T-shirt bewerken, dans, toneel en andere workshops.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com