Home Kinderen Kinderkampen Ga mee als kampleider

Ga mee als kampleider

Home / Kinderen / Kinderkampen / Ga mee als kampleider

Heb je hart voor kinderen en tieners met een vluchtelingenachtergrond? Ga mee als kampleider en bezorg hen een fijne zomer. 

Gave organiseert zelf geen kinderkampen, maar werkt samen met christelijke kampaanbieders. Met enkele kampweken die zij organiseren gaan via Gave vluchtelingenkinderen en tieners mee. De overige kampdeelnemers hebben een Nederlandse achtergrond.

Je kunt je aanmelden als kampleider bij één van deze kampaanbieders:

Taken en tijdsinvestering

De precieze taakinvulling van kampleiders verschilt per kampaanbieder. Als leider organiseer je activiteiten en leid je een groepje kinderen of tieners. Het kampprogramma wordt vooraf gemaakt en voorbereid. In de maanden voor de kampweek zijn er toerusting- en voorbereidingsmomenten, georganiseerd door de kampaanbieder. Het is fijn wanneer je ervaring hebt met kinderen of tieners, maar dit is geen ‘must’. Wel is het belangrijk dat je christen bent.

Toerusting

Van de kampaanbieder ontvang je mondelinge en schriftelijke toerusting zodat je goed voorbereid aan de kampweek begint. Deze toerusting is gericht op kinderen en tieners in het algemeen. We raden je aan om vooraf aan een kampweek, waaraan ook vluchtelingen deelnemen, het toerustingsdocument ‘Ik hoor erbij‘ te lezen. Dit document bevat praktische tips voor de omgang met vluchtelingenkinderen op kamp. Wil je je nog meer verdiepen in de achtergrond van vluchtelingen? Bekijk dan eens onze digitale bibliotheek of volg een e-learning. Bij specifieke vragen kun je contact opnemen met Gave.

Kosten

Als leider betaal je aan de kampaanbieder een klein bedrag voor overnachting. Zo blijft het kamp goedkoop voor deelnemers.

Contact

Ben je benieuwd of de rol van kampleider bij je past? Wil je meer specifieke informatie over de kampdata of één van de kampaanbieders? Neem dan met ons contact op.

Willemijn Vlot
0341-460328
kinderkampen@gave.nl 

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com