Flyers en advies

Home / Kinderen / Kinderkampen / Flyers en advies

Via Gave kunnen vluchtelingenkinderen en tieners mee met een christelijk kamp. Op deze pagina vind je informatie over de rol van contactpersonen, flyers en een paklijst. 

Wat doe ik als contactpersoon?

Voor iedere deelnemer is een contactpersoon nodig. Vaak is dat iemand uit de kerk of van de club die de deelnemers goed kent. Een ouder kan contactpersoon zijn, mits hij of zij het Nederlands voldoende beheerst. Lees op deze pagina wat het betekent om contactpersoon te zijn en waar je op moet letten.

Flyers

Bij het uitnodigen kun je gebruikmaken van flyers. Verspreid de flyers ook in je kerk en onder mensen en organisaties die actief zijn onder vluchtelingen. De papieren Nederlandstalige flyer kun je bestellen via het formulier onderaan deze pagina of via de afbeelding hieronder downloaden.

Je kunt de flyer ook downloaden in het:

Download hieronder een uitnodiging om via WhatsApp te versturen, samen met de flyer.

Paklijst

Het is belangrijk dat ouders weten wat hun kind mee moet nemen. Download een paklijst in het Nederlands, Engels, Arabisch en Farsi. Van de kampaanbieder ontvang je na aanmelding nog een specifieke paklijst. Let erop dat kinderen voldoende schoon ondergoed meenemen en zorg bij een sportkamp voor minimaal twee setjes sportkleding.

Meer informatie

Behoefte aan meer informatie? Neem contact op met onze coördinator Willemijn Vlot.
T: 0341-460328
E: kinderkampen@gave.nl

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com