Home Jongeren Gave-festival

Gave-festival

Home / Jongeren / Gave-festival

Gave organiseert op zaterdag 25 januari in Ede het derde Gave-festival voor jongeren. Een multiculturele ontmoeting tussen Nederlandse en vluchtelingenjongeren met muziek, spel, sport en lekker eten.

Het festival wordt georganiseerd door Connect Us (laagdrempelige lokale jongerenactiviteiten) en de Gave-kampen. Naast ontmoeting en gezelligheid tussen de jongeren, is dit ook de knallende aftrap voor de Gave-kampen die we in zomer 2020 weer aanbieden. Deelnemers én leiders kunnen zich vanaf deze dag aanmelden voor een Gave-kamp.

Iedere Nederlandse en vluchtelingen- jongere vanaf 15 jaar die zin heeft in een multicultureel feestje is welkom. Neem vooral ook iedereen mee die je op deze dag wilt laten sfeerproeven, en daarmee enthousiast maakt voor kamp of een Connect Us-activiteit. Ook (potentiële) leiders ontmoeten we graag op deze dag!

Nodig anderen uit

    1. Deel de poster op je Facebook-tijdlijn of andere social media.
    2. Of deel het evenement op je Facebook-tijdlijn.
    3. Hang een poster op in je kerk, jeugdruimte of school. Je kan posters gratis aanvragen bij je aanmelding via formulier hieronder, of los bestellen via onze webshop.
    4. Deel de poster en andere berichten op Instagram en gebruik #gavefestival
    5. Maak je omgeving enthousiast en laat hen onderstaand filmpje zien.

Alles op een rij

WanneerZaterdag 25 januari 2020
WaarDe Schuilplaats, Otterloseweg 18a, 6718 ZM  Ede
Tijd14.00 – 21.30 uur
EtenInclusief maaltijd (avond)
KostenHet Gave-festival is voor iedereen. Omdat niet iedereen entree kan betalen, houden we de toegang gratis., Natuurlijk maken we wel kosten, gemiddeld zo’n 15 euro per persoon. Help jij mee die kosten te dekken met een gift?
AanmeldenMeld je aan via het formulier hieronder


Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com