Gave-festival

Home / Jongeren / Gave-festival

Gave organiseert ieder jaar in januari het Gave-festival. Een evenement waar vriendschap tussen jongeren uit verschillende culturen centraal staat. Ruim 500 jongeren uit verschillende landen beleven samen een toffe dag!

Voor jongeren

Ben je 15 jaar of ouder én heb je zin in een multicultureel feestje? Dan ben je welkom op het festival! Nodig ook anderen uit!

Aanmelden en het coronavirus

Aanmelden kan hopelijk weer in 2022. Vanwege het coronavirus organiseren we dit jaar geen Gave-festival. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Programma

We beginnen de dag met verschillende workshops, waaarin cultuur, sport, muziek en creativiteit centraal staan. Denk aan rap, drum en boksen, henna patronen, portret tekenen of het aanleren van een Syrische dans. Na de workshoprondes volgt een serieuzer gedeelte, waarin we samen stil staan bij relevante thema’s uit de maatschappij. In de avond genieten we van een heerlijke maaltijd, waarin verschillende culturen te proeven zijn. Het festival wordt afgesloten met een avondfeest, onder begeleiding van een DJ of band. Er wordt veel gelachen en gedanst.
Bekijk dit filmpje voor een impressie van de dag:Door Connect Us en de Gave-kampen

Het festival wordt georganiseerd door Connect Us en de Gave-kampen. Op het festival proef je de sfeer van beide activiteiten, waarvoor we je enthousiast hopen te maken. De Gave-kampen organiseren we iedere zomer voor Nederlandse- en vluchtelingenjongeren. Connect Us organiseert het hele jaar door interculturele activiteiten voor jongeren.

Meehelpen?

Het Gave-festival is alleen mogelijk met de hulp van vrijwilligers. Zij helpen bijvoorbeeld in de catering en met het voorbereiden en schoonmaken van de locatie. Lijkt het je leuk om deze dag je handen uit te mouwen te steken én 500 jongeren een geweldige dag te bezorgen? Stuur dan een mailtje naar: gave-kampen@gave.nl.

Maak het festival bekend

  • Deel de digitale poster of het evenement op je Facebook-tijdlijn of andere social media.
  • Deel de poster en andere berichten op Instagram en gebruik #gavefestival
  • Hang een poster op in je kerk, jeugdruimte of school. Posters kun je gratis bestellen via onze webshop.
  • Maak je omgeving enthousiast en stuur hen het promofilmpje door.

Met ons is het ook goed gekomen

- Nour

Lees het verhaal van Nour »
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com